Carduri Cadou Tratamente Corporale | Idei Voucher Cadou Spa

Idei pentru cadouri personalizate!

Ritualurile toscane, rasfat maxim pentru trup si suflet ... cadoul perfect 

Cautarea unui cadou pentru o persoana draga poate insemna, pe langa bucuria de a darui si de a rasfata si ore de cautari prin magazine, intrebari si indoieli daca ai facut sau nu alegerea potrivita.

Toscana SPA iti propune: cele mai noi si eficiente  tratamente  corporale si ritualuri spa: vinoterapie sau alge marine,impachetari,  masaje anticelulitice sau de relaxare , tratamente faciale complexe, precum si oricare alte combinatii ale acestora .

Cardul Cadou Il puteti oferi familiei sau chiar angajatilor si colaboratorilor dvs in semn de preturire sau ca motivare, poate fi achizitionat  pentru orice suma si pot fi personalizat cu mesaje dedicate persoanei la care v-ati gandit.

Impachetat intr-o cutie eleganta,cardul toscan poate fi cadoul perfect pentru orice ocazie,un prilej de relaxare si reenergizare pentru toti cei care conteaza pentru tine. 

Beneficiarul rasfatat  primeste  cadou din partea noastra : 

- diagnosticare medicala cu analizatorul corporal Tanita.

- diagnoza faciala si o discutie cu cosmeticiana centrului.

 Pasiti intr-o lume exotica de terapii senzoriale complete, unde timpul si grijile raman la ușă și o nouă călătorie este pe cale sa inceapa , spre un tinut de vis … Toscana

Pentru mai multe informatii , va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.