Noutati toscane

dec 16, 2015

Despre beneficiile masajului


Categorie: Noutati toscane

Ai nevoie sa evadezi din cotidian, simti nevoia sa traiesti senzatii boemice si relaxante intr-un mediu exotic? Masajul poate fi raspunsul, el fiind una dintre cele mai eficiente metode de relaxare a psihicului, dar si a trupului. Nu trebuie decat sa te inarmezi de acasa cu entuziasm, noi o sa avem grija de restul. Masajul iti ofera posibilitatea de a lasa de-o parte grijile si de a renunta la control, lasandu-ne pe noi sa iti creeam mediul perfect, impreuna cu  un personal dedicat, un playlist cu muzica atent selectata, parfum placut, liniste si terapii eficiente, toate intr-o oaza de liniste si delectare.

Nu doar noi il consideram eficient, ci chiar si civilizatiile preistorice il foloseau frecvent. Masajul este una dintre cele mai vechi terapii, fiind gasite dovezi arheologice ale acestei practici care dateaza inca din anul 2330 i. Hr.  Ca urmare, masajul a cunoscut o lunga evolutie si o continua imbunatatire a cunostintelor si a tehnicilor de masare. In prezent, cele mai populare tipuri de masaj sunt cele terapeutice si de relaxare, cele de remodelare corporala si cele reflexoterapeutice.

De asemenea, beneficiile lui sunt numeroase. Studiile stiintifice realizate de-a lungul anilor au demonstrat faptul ca masajul ajuta la reducerea durerii pana la eliminarea ei, la scaderea riscului de aparitie a depresiei sau a anxietatii, de asemenea ajuta la reducerea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac. Tot masajul este considerat a fi legat de eliberarea endorfinelor si a serotoninei, ceea ce duce la prevenirea fibrozei sau a tesutului cicatricial, la cresterea fluxului limfatic si imbunatatirea somnului.

Avand in vedere toate aceste beneficii si atmosfera incantatoare pe care ti-o promite personalul nostru,  te invitam sa participi la o sesiune in cadrul salonului nostru Toscana Spa, unde vei putea alege tipul de masaj dorit dintr-o gama variata: masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj in cuplu, masaj anticelulitic, masaj reflexoterapeutic, masaj toscan, masaj cu bambus, masaj gravide, dar si masaj pentru barbati.

Pentru a completa senzatiile traite in salonul nostru, iti oferim din partea casei o ceasca de cafea pentru inviorare sau un ceai pentru detensionare.

Gasiti o lista completa de masaje oferite de catre centrul nostru  aici.