Noutati toscane

dec 20, 2015

Luna cadourilor - cardul cadou Toscana


Categorie: Noutati toscane

Cu totii suntem preocupati in aceasta perioada de cadourile pe care le vom face persoanelor iubite. Cei mai multi aleg simple obiecte decorative, vestimentare sau cosmetice. Insa, sa fim sinceri, obiectele decorative nu sunt cu adevarat necesare, iar cele vestimentare sau cosmeticele, de obicei, ni le procuram singuri, atunci cand consideram ca avem nevoie de ele. Iar cu timpul, putine sunt lucrurile de care mai avem nevoie. Devin necesare confortul, buna dispozitie si relaxarea. De aceea noi ne-am gandit sa includem in pachetele noastre si cardurile cadou care va garanteaza ca destinatarul va avea parte de clipe frumoase, linistitoare si imbietoare. Am muncit un an intreg, de aceea zilele de concediu ar trebui dedicate recuperarii trupesti si sufletesti. Noi iti propunem cele mai noi si eficiente tratamente  corporale si ritualuri spa: vinoterapie sau alge marine,impachetari,  masaje anticelulitice sau de relaxare , tratamente faciale complexe, precum si oricare alte combinatii ale acestora.

Este modul cel mai simplu de a face pe cineva fericit, fara a da gres si fara a alerga prin magazine zile intregi. Cardul poate fi oferit oricui, atat persoanei iubite, cat si unui prieten sau unei persoane pe care o respecti. Toata lumea, indiferent de varsta sau statut social, are nevoie de un astfel de cadou ce permite evadarea din cotidian.

Cardul este impachetat intr-o cutiuta eleganta, ce exprima ambientul si modul in care ne tratam clientii. El poate fi daruit cu orice suma si, in plus, poate fi personalizat cu mesaje dedicate persoanei care va primi cadoul. Pe langa toate acestea beneficiarul rasfatat primeste din partea noastra diagnosticare medicala cu analizatorul corporal Tanita si diagnoza faciala, urmata de o discutie cu cosmeticiana centrului.

Uitati de griji, bucurati-va de moment si, de ce nu, oferiti-va chiar dumneavoastra un astfel de cadou. Este timpul sa uitam de cotidian, de stres sau de control, este luna cadourilor, a daruirii si a momentelor frumoase.

Gasiti o lista completa a cardurilor cadou aici: Carduri cadou