Oferte Speciale

Luna Iunie vine cu oferte noi:
Pachetul 1   850 lei (de la 1450 lei)
10 sedinte LPG + 10 sedinte electrostimulare

Pachetul 21250 lei  (de la 1950 lei)
10 sedinte LPG + 10 sedinte masaj bambus 50 min + 5 sedinte presoterapie 
 
Pachetul 3 – 1480 lei (de la 2360 lei)
8 sedinte LPG + 8 sedinte Radiofrecventa hexapolara + 4 sedinte presoterapie/impachetare
 
 ToscanaSpa salon de slabire si remodelare corporala a dezvoltat programe si terapii complexe ,pentru a stabili exact ce anume i se potriveste fiecarei persoane in parte, specialistii nostri vor analiza fiecare caz in detaliu – stilul de viata si activitatea profesionala – apoi va vor consilia pentru a lua cea mai convenabila decizie pentru dumneavoastra.

Pachetele de remodelare corporală rezolvă toate tipurile de imperfecțiuni corporale.

Pentru reducerea celulitei și restabilirea tonusului și fermității pielii, lucrează terapia cu vacuum bipolar cu RF, radiofrecvența tripolară și împachetările Bruno Vassari. Presoterapia este responsabilă pentru detoxifierea organismului, drenajul limfatic, reducerea edemelor şi stimularea sistemului imunitar.

Impachetarile se vor realiza concomitent cu procedurile de biostimulare cu infrarosu si fastslim pentru ca celulita sa fie distrusa din profunzime. Aceasta se va datora supraincalzirii prin biostimulare si prin contractiile musculare ce vor ajuta cremele cu numeroase ingrediente bio sa patrunda pana la 80% mai repede in piele, eliminand aspectul de coaja de portocala, hidratand si tonifiind pielea totodata.

Modul în care sunt îmbinate diversele procedure de remodelare corporala , durata ședințelor, produsele și aparatele utilizate, condițiile în care se desfășoară tratamentele , toate aceste detalii au fost special gândite pentru a oferi rezultate vizibile.
In cadrul abonamentelor personalizate, folosim toate echipamentele de ultima generatie ale salonului:
LPG CELLU M6 ultima generatie
CAVITATIE liposuctie virtual
RF SIX POLAR - cel mai nou aparat de radiofrecventa
PRESOTERAPIE
BIOSTIMULARE
MEZOTERAPIE VIRTUALA
IMPACHETARI SI MASTI CORPORALE
Obs: Pentru tratamentele corporale sunt folosite produse profesionale Bruno Vassari , Germaine de Capuccini, La Cremerie , ToscanaSpa, Algologie.