Tratamente corporale Barbati

Tratamente corporale speciale pentru barbati

Incearca acum combinatia perfecta intre sanatate, relaxare si masculinitate!  

Toscana Spa  a dezvoltat programe si terapii complexe ,pentru a stabili exact ce anume i se potriveste fiecarei barbat in parte, specialistii nostri vor analiza fiecare caz in detaliu – stilul de viata si activitatea profesionala – apoi va vor consilia pentru a lua cea mai convenabila decizie pentru dumneavoastra.

Modul în care sunt îmbinate diversele proceduri de remodelare corporala , durata ședințelor, produsele și aparatele utilizate, condițiile în care se desfășoară tratamentele , toate aceste detalii au fost special gândite pentru a oferi rezultate vizibile. *

In timp, ne-am diversificat oferta si am adaptat-o si cerintelor exigente ale domnilor ocupati ,dar preocupati constant de un aspect atragator si sarmant. 

 Domnii sunt bineveniti la noi in salon , la rasfat toscan. 

Oferte speciale pentru domni 

Casanova  Ritual  90 minute - 190 Lei

Reflexoterapie   30 minute - 70 Lei      

Masaj de relaxare 50 minute -  80 Lei 

Masaj terapeutic  25 minute - 65 Lei 

Masaj terapeutic  50 minute - 95 Lei 

LPG  CELLU M6 30 minute -  80 Lei

Detox Spa - 50 Lei

 * Rezultatele clientilor nostri sunt variabile. Fiecare client poate sa obtina rezultate in functie de varsta, sex, starea generala de sanatate si frecventa cu care alege sa beneficieze de tratamentele noastre. Iti promitem ca vei pleca de la noi relaxat si cu un corp mai frumos. Te asteptam oricand pentru un rasfat toscan.