Masaje

Pasiti intr-o lume exotica de terapii senzoriale complete, unde timpul si grijile raman la ușă.

Muzica de relaxare, linistea, un personal atent, terapii relaxante si eficiente, sunt cateva elemente pe care le cautam intr-o lume dominata de zgomot si agitatie.
Cateva ceasuri de rasfat te vor ajuta sa uiti de grijile tale si sa te simti departe pe o insula exotica, mai ales ca totul se desfasoara intr-un decor ce te indruma catre o relaxare totala a simturilor!

La Toscana Spa, poți regăsi buna dispoziție alegând dintr-o gamă variată de servicii pe cel care ți se potrivește cel mai bine: un masaj de relaxare, o terapie de revitalizare sau poate un tratament anticelulitic. Remediu ideal pentru sedentarism, masajul combate stresul, ajută la detoxifierea organismului și conferă pielii un aspect sănătos.

Ședințele de masaj răsfață trupul și îmbunătățesc starea de spirit, pentru ca tu să te bucuri de viață și armonie. Masajul alungă gândurile de neliniște și îți readuce zâmbetul pe chip.

Exista de asemenea tehnici speciale de masaj pentru gravide si noi mamici, destinate imbunatatirii starii generale, relaxarii, pregatirii pentru nastere sau refacerii rapide dupa nastere

Te asteptam in ambientul cald si primitor pentru a-ti reda starea de bine!

Din partea casei: cafea, ceai, muzica de suflet, relaxare