Imagine Masaj terapeutic

Masaj terapeutic

Oferte Speciale
1 sedinta 20 min/sed.      40 Lei    

1 sedinta 40 min/sed.      80 Lei    

Ofera Cadou aceasta terapie prin intermediul Card-ului Cadou ToscanaSpa!
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Contraindicatii
 • Recenzii
 • MASAJ TERAPEUTIC

  Masajul terapeutic este indicat celor care au suferit recent un accident sau o interventie chirurgicala si ajuta la recuperarea rapida a pacientului.

  Folosit inca de acum 8 milenii, masajul terapeutic actioneaza asupra punctelor energetice aflate in talpa piciorului si in zonele cu probleme. Spre deosebire de alte tipuri de masaj, acesta se efectueaza fara a utiliza uleiuri sau alte unguente. Atat pacientul, cat si terapeutul, trebuie sa adopte o poziţie cat mai confortabila pentru ca masajul sa aiba un efect maxim. Odata aleasa pozitia, terapeutul maseaza zonele diagnosticate ca fiind cu probleme.

  Masajul terapeutic mai este folosit si in cazul durerilor de spate. In acest caz, se maseaza coloana, mijlocul, omoplatii, umerii si gatul pentru a trata durerile musculare sau pentru ameliorarea durerilor de coloana. Durerile de spate sunt frecvente mai ales in cazul persoanelor sedentare, si ajuta atat la prevenirea cat si la tratarea durerilor de spate.

  Masajul terapeutic ajuta, de asemenea, la recuperarea fracturilor articulare. In acest caz, intensitatea cu care se face masajul creste de la sedinta la sedinta, in functie de pacient, si imbunatateste circulatia sangelui in zona afectata.

   

 • in curand

Programare