Tratamente corporale

Doreşti să slăbeşti, să ai un tonus de invidiat, să scapi de aspectul inestetic al celulitei, să ai o piele sănătoasă şi strălucitoare?

 ToscanaSpa  salon de slabire si remodelare corporala   iti ofera pachete combinate de terapii care urmează scheme terapeutice personalizate, în funcţie de necesităţile şi dorinţele personale.

De asemenea, pentru viitoarele si proaspetele mamici, am dezvoltat o linie speciala de remodelare corporala si tratamente corporale . Va oferim cateva programe concepute pentru a va ajuta sa treceti cu bine peste acest moment important din viata dumneavoastra, dar care va pune la incercare elasticitatea pielii. De aceea, este esential sa acordati o atentie deosebita acestei probleme si sa actionati din timp.

Tratamentele corporale prenatale va vor pregati pielea crescand nivelul de elasticitate, iar tratamentele postnatale va vor reface zonele afectate prin tonifiere si hidratare intensiva.

 ToscanaSpa  salon de slabire si remodelare corporala   a dezvoltat programe si terapii complexe ,pentru a stabili exact ce anume i se potriveste fiecarei persoane in parte, specialistii nostri vor analiza fiecare caz in detaliu – stilul de viata si activitatea profesionala – apoi va vor consilia pentru a lua cea mai convenabila decizie pentru dumneavoastra.

Pachetele de remodelare corporală  rezolvă toate tipurile de imperfecțiuni corporale.

Pentru reducerea celulitei și restabilirea tonusului și fermității pielii, lucrează terapia cu vacuum bipolar cu RF, radiofrecvența tripolară și împachetările Bruno Vassari. Presoterapia este responsabilă pentru detoxifierea organismului, drenajul limfatic, reducerea edemelor şi stimularea sistemului imunitar.

Impachetarile  se vor realiza concomitent cu procedurile de biostimulare cu infrarosu si fastslim pentru ca celulita sa fie distrusa din profunzime. Aceasta se va datora supraincalzirii prin biostimulare si prin contractiile musculare ce vor ajuta cremele cu numeroase ingrediente bio sa patrunda pana la 80% mai repede in piele, eliminand aspectul de coaja de portocala, hidratand si tonifiind pielea totodata.

Modul în care sunt îmbinate diversele procedure de remodelare corporala , durata ședințelor, produsele și aparatele utilizate, condițiile în care se desfășoară tratamentele , toate aceste detalii au fost special gândite pentru a oferi rezultate vizibile.

TARIFE TRATAMENTE CORPORALE

OFERTE SPECIALE TRATAMENTE CORPORALE