Imagine Cavitatie (Liposuctie Virtuala)

Cavitatie (Liposuctie Virtuala)

Oferte Speciale

 5 sedinte cavitatie + presoterapie  + impachetare             1150 lei      800 lei

10 sedinte cavitatie + presoterapie + impachetare             2300 lei    1400 lei

 

 • Descriere
 • Caracteristici
 • Contraindicatii
 • Recenzii
 • CAVITATIE ( LIPOSUCTIE VIRTUALA )

   Intr-o singura sedinta de 30 de minute, din cele aproximativ 30 de miliarde de celule grase din corpul uman, veti pierde cu siguranta 2,5 milioane.

  In numai 3 şedinţe de cavitatie ( pe o zona ) prin testele clinice s-a demonstrat o reducere in medie cu 4 centimetri la prima sedinta si aproape 10 centimetri dupa 3 sedinte ( centimetrii difera si in functie de tesutul adipos ).

   

  Rezultatul liposuctiei virtuale :

  Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie ofera un nou contur corporal.

  Terapia are efect instantaneu similar unei liposucţii chirurgicale .

  Acest procedeu nu este chirugical, este sigur şi neinvaziv.

   

  Tratamentul de cavitatie prin liposuctie virtuala reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu o frecventa joasa si o intensitate foarte mare care distrug adipocitele definitiv.

  Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed in adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinind aparitia unor viduri ( bule cavitationale ).

  Tratamentul de cavitatie provoaca miscari ale lichidelor in timpul diferitelor faze ( de expansiune si compresie ), creeaza tensiuni mari la nivelul celulei, care “rup” ( prin implozie ) membrana adipocitului iar materialul celular ( reziduri, grasime, cholesterol ) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

  Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare şi este o reala alternativa la liposucţia chirurgicala.

   

  Recomandari.

  Pentru a facilita actiunea cavitatiei si pentru un efect maxim, tratamentul incepe cu o sedinta de impachetare pentru inmuierea tesutului (straturile fibrozate) pe zona care se va trata.

  Urmeaza o sedinta de liposuctie virtuala care dureaza 30 min.

  Dupa aceasta sedinta in rinichi şi in ficat se vor descarca grasimi şi colesterol.

  De aceea este necesar sa efectuati si o sedinta de drenaj limfatic pentru a elimina toxinele si a drena limfa.

   

  In urmatoarele ore dupa liposuctia virtuala prin cavitatie, se recomanda o alimentaţie sanatoasa impreuna cu un consum insemnat de apa sau ceai.

  TARIFE
  TRATAMENTE CORPORALE
  OFERTE SPECIALE
  TRATAMENTE CORPORALE
 • Contraindicatiile pentru tratamentul cu cavitatie includ

   astm brosic, diabet, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie (colesterol ridicat), steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi ori alte deficiente renale, leziuni dermatice, cicatrici, hernie sau boli de piele in zona supusa tratamentului, anumite boli ereditare, epilepsie, dereglari ale tensiunii arteriale sau boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, interventii chirurgicale recente (4-7 luni), perioadele de sarcina sau menstruatie, alaptare, hemofilie sau tratament cu anticoagulante.

 • in curand

Programare