Imagine Cavitatie (Liposuctie Virtuala)
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Contraindicatii
 • Recenzii
 • Rezultate clinice: detoxifiere,tonifiere, arderea grăsimilor, îndepărtarea celulitei, slăbire în centrimetri, drenaj limfatic,ajută la îmbunătăţirea elasticităţii pielii, previne apariţia vergeturilor

  CE ESTE CAVITATIA?

  Cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei cu efecte asemanatoare cu celei liposuctiei chirurgicale este cavitatia. Mai exact, cavitatia are la baza actiunea ultrasunetelor de joasa frecventa, care formeaza mici bule de gaz (numite si bule cavitationale) reducand, astfel, membranele celulelor adipoase. Aceastea sunt absorbite de limfa si apoi, drenat prin sistemul limfatic.

  CUM SE REALIZEAZA CAVITATIA?

  Cavitatia topeste celulita si zonele adipoase in trei etape.

  Dispozitivele de ultrasunete sunt fixate pe zona ce urmeaza a fi tratata alaturi cu o crema pentru arderea accelerata a grasimilor; timp de 30 minute.

  In acest interval, produsii activi din crema intra in piele, permeabilizeaza membrana celulara si defibrozeaza nodulii celulitici.

  TRATAMENTUL CU CAVITATIE

  In 30 minute se foloseste un dispoizitiv mobil pentru zona stricta de corp. Efectul: diminuare instantanee* si vizibila a celulitei.

  In acesta ultima etapa se va realiza un masaj de drenaj si de accelerare a circulatiei limfo-sangvine. Grasimea topita de cavitatie este eliminata prin drenaj.

  BENEFICIILE CAVITATIEI

   De la prima sedinta, cavitatia dezintegreaza tesutul adipos si remodeleaza corpul. In plus, reduce* vizibil masa adipoasa. Nodulii celulitici si aspectul de coarja de portocala sunt eliminate. Tesutul subcutanat este oxigenat, cu ajutorul reactivarii microcirculatiei perifirice si al drenajului lichidelor stagnate.

  In timpul tratamentului se poate auzi un sunet mai mult sau mai putin intens.

  Tratamentul cu cavitatie poate fi realizat de oricine, insa, exista cateva restrictii; nu vor efectua tratamentul persoanele cu probleme cardiace, cele care port pace-maker cu afectiuni vasculare grave si femeile insarcinate.

  Tratamentul cu cavitatie nu are un numar fix de sedinte; acesta poate varia de la persoana la persoana. 

  In urma sedintelor se recomanda a se continua tratamentul la fiecare trei luni, ca forma de mentinere.

  RECOMANDARI CAVITATIE

   Pentru ca fiecare sedinta echivaleaza, pentru ficat si rinichi, cu o masa copioasa, cu foarte multe grasimi (colesterolul si trigliceridele eliberate se descarca in ficat si rinichi) persoanelor care apeleaza la tratamentul cu ultrasunete prin cavitatie li se recomanda:

   • Cu o zi inainte de tratament sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi.

   • Vreme de 72 de ore dupa tratament este total contraindicat sa fie consumate alimente cu un continut mare de grasimi.

   Pentru obtinerea unor rezultate optime, este recomandat ca in acelasi interval de 72 de ore dupa fiecare sedinta de tratament de slabire sa fie consumate alimente sarace atat in grasimi cat si in zaharuri, dar cu continut ridicat in fibre (legume, fructe) precum si lichide neindulcite.

   Imediat dupa tratament este recomandabil sa se bea aprox. 2 litri de apa plata.

  * Rezultatele clientilor nostri sunt variabile. Fiecare client poate sa obtina rezultate in functie de varsta, sex, starea generala de sanatate si frecventa cu care alege sa beneficieze de tratamentele noastre. Vei pleca de la noi relaxat si cu un corp mai frumos. Te asteptam oricand pentru un rasfat toscan.

  TARIFE
  TRATAMENTE CORPORALE
  OFERTE SPECIALE
  TRATAMENTE CORPORALE
 • Contraindicatiile pentru tratamentul cu cavitatie includ

   astm brosic, diabet, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie (colesterol ridicat), steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi ori alte deficiente renale, leziuni dermatice, cicatrici, hernie sau boli de piele in zona supusa tratamentului, anumite boli ereditare, epilepsie, dereglari ale tensiunii arteriale sau boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, interventii chirurgicale recente (4-7 luni), perioadele de sarcina sau menstruatie, alaptare, hemofilie sau tratament cu anticoagulante.

 • in curand

Programare