Imagine Biostimulare

Biostimulare

Oferte Speciale
5 sedinte   BIOSTIMULARE 45'     225 lei              180 lei  
10 sedinte BIOSTIMULARE 45'   450 lei              320 lei  
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Contraindicatii
 • Recenzii
 • SLABIRE   ULTRA  RAPIDA  -  REMODELARE   CORPORALA  - TONIFIERE  CORPORALA

  Biostimularea crează o cerere uriaşă de energie în muşchi. Pentru a satisface această cerere, muşchii utilizează grăsimile din împrejurimi ca şi sursă de energie, arzându-le în acelaşi fel în care se ard în timpul unor exerciţii obişnuite.

  De fapt, biostimularea este un fitness intensiv, experţii evaluând circa 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere. Aşa se face că efectele sunt vizibile imediat*, uneori chiar după prima şedinţă*. În plus, ca rezultat al tratamentelor de biostimulare, muşchii devin mai fermi iar grăsimile sunt eliminate.

  În afară de tonifierea musculară şi arderea grăsimilor, care duc la o scădere în centimetri, biostimularea creşte metabolismul, circulaţia sanguină şi gradul de oxigenare al zonei respective, făcând-o un instrument eficient în tratarea celulitei.

  Senzaţia pe care o ai când faci biostimularea este foarte placută, relaxantă asemeni unui masaj.

  O şedinţă de biostimulare durează 45 de minute, timp în care muşchii sunt lucraţi cu contracţii de diverse intensităţi.

  Primele efecte vizibile apar cel târziu dupa a treia şedinţă, dar după 12 şedinţe se poate vorbi de o slăbire în centimetri remarcabilă*.

  După un tratament de aproximativ 25 de şedinţe se obţine un efect similar cu cel din urma unei liposucţii. 

   REMODELARE   CORPORALA  CU   BIOSTIMULARE

  Avantajul oferit de biostimulare este unul deosebit de important pentru orice persoana care doreste sa slabeasca. Pentru ca, folosind metoda clasica de slabire, dieta, reducerea nu numai ca este mult mai lenta dar ci si mai putin " convenabila ", in sensul ca mai intai se slabeste in zonele care nu sunt prioritare (sau chiar nu se doreste) : fata, umeri, sani etc.

  Astfel, un tratament de remodelare corporala  facut in centrul nostru  TOSCANA SPA,  prezinta avantajul ca slabirea se produce in locurile unde sunt necesara, creand astfel un echilibru intre zonele cu surplus mare si cele " normale ". De aici se obtine un aspect fizic mult mai placut, ameliorarea diferentelor ducand la forme mai bine definite si la o silueta agreabila. Durata unei sedinte este de 45 de minute.

  TONIFIERE  CORPORALA  CU  BIOSTIMULARE

   Prin stimularea intensiva si riguroasa a musculaturii se obtine un puternic efect de lifting corporal si tonifiere a pielii, imbunatatindu-se radical aspectul fizic. Astfel, acest tip de tratament poate fi efectuat atat de persoanele fara surplus de grasime dar la care se manifesta o acuta lipsa de fermitate a pielii (datorata fie imbatranirii organismului, fie unei constitutii de acest gen), cat si de persoanele care au slabit, fara a-si lucra in nici un fel musculatura.

  SLABIRE   ULTRA  RAPIDA  (  FAST –SLIM )

   Acesta functie reprezinta un procedeu de slabire ultra-rapid ce concentreaza in numai 15 minute contractii foarte dese si profunde. Este o functie pe care o putem pune la dispozitia clientelor ca reteta de frumusete-instant*, in sensul ca atunci cand se impune o solutie de moment foarte rapida se foloseste cu succes o astfel de sedinta. Pentru rezultate remarcabile este indicat ca sedintele de fast slim sa fie combinate cu alte tipuri de biostimulare sau cu tratamente corporale.

  Însă este foarte important ca aceste şedinţe să fie efectuate pentru început fără pauză, cu o frecvenţă de minim 3 şedinţe pe saptămână. După ce ne-am modelat corpul după plac, pentru întreţinerea siluetei este suficientă o şedinţă la 7-10 zile.

  Biostimularea înlătură grăsimea nedorită, îmbunătaţeşte aspectul fizic, întăreşte şi defineşte musculatura, înlătură stresul şi durerile musculare, dă fermitate muşchilor, ajută în tratamentul artritei, a reumatismului şi asigură o viaţă sănătoasă prin uşurarea fluxului sanguin şi prin arderea grăsimilor atât de nocive organismului.*

  În cazul în care nu se poate urma o dietă, recomandăm cel puţin să fie evitate excesele alimentare, alimentele cu număr mare de calorii şi mesele după ora 18.00. Totuşi, o dietă echilibrată ţinută corect potenţează efectele biostimulării şi grăbeşte slăbirea.

  Biostimulare in patura termica
  Combinarea electroterapiei si termoterapiei – in patura termica  cu infrarosu, duce la obtinerea de rezultate foarte bune: arderea rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea de centrimetri.

  Nu se slăbeşte în kilograme, ci în circumferinţă.
  Pentru rezultate optime frecvenţa șendințelor este de  3 ori pe săptămână.

  Beneficii biostimulare
  Scade circumferinţa corporală localizată sau generală prin micşorarea stratului adipos

  Ajută la accelerarea funcţiilor organismului şi îmbunătaţeşte circulaţia sanguină
  Combate retenţia de apă şi determină eliminarea surplusului reţinut în corp
  Arderea grăsimilor
  Redă fermitatea muşchilor
  Elimină celulita
  Pielea îşi recapătă elasticitatea şi aspectul sănătos
  Echilibrează tranzitul intestinal.

  * Rezultatele clientilor nostri sunt variabile. Fiecare client poate sa obtina rezultate in functie de varsta, sex, starea generala de sanatate si frecventa cu care alege sa beneficieze de tratamentele noastre. Vei pleca de la noi relaxat si cu un corp mai frumos. Te asteptam oricand pentru un rasfat toscan.

  TARIFE
  TRATAMENTE CORPORALE
  OFERTE SPECIALE
  TRATAMENTE CORPORALE
 • Contraindicaţii  electrostimulare
  Pentru femei însărcinate
  Epilepsie
  Boli de piele
  Hipertiroidie
  Persoanele care suferă de probleme cardiace, cancer, boli genetice
  Persoanele care au tijă metalică

 • in curand

Programare