Imagine Presoterapie

Presoterapie

Oferte Speciale
5 sedinte PRESOTERAPIE 250 lei    
10 sedinte PRESOTERAPIE 470 lei    

*sedinta dureaza 30 minute

Ofera Cadou aceasta terapie prin intermediul Card-ului Cadou ToscanaSpa!

 • Descriere
 • Caracteristici
 • Contraindicatii
 • Recenzii
 • Ce este :

  Este o metoda relativ noua, care se face prin drenaj limfatic. Foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa. Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate in slabire si detoxifiere.

  Efecte:

  Efectele imediate* sunt cele ale unui drenaj limfatic clasic, cu o scadere in centimetri  si iesirea la toaleta pentru eliminarea toxinelor. Despre efecte de lunga durata nu se poate vorbi, deoarece doar singura presoterapia nu va va ajuta sa slabiti. 

  Cum se realizeaza:

  Un tratament complet presupune 5 sedinte, efectuate cu regularitate o data pe saptamana. Dupa care se va urma un tratament de intretinere, care consta intr-o sedinta sau doua pe saptamana. procedeul incepe prin infasurarea pacientei intr-o folie subtire pentru a asigura igiena personala (pentru a se evita contactul direct cu costumul de presoterapie). Acest costum se strange pe corp pe masura ce se va umfla cu aer. Presiunea cu care se lucreaza este reglabila, in functie de cat suporta fiecare. Se efectueaza o miscare circulara care actioneaza de jos in sus.  Este  recomandat ca acest tratament de presoterapie sa fie efectuat in paralel cu cel de electrostimulare la care, de exemplu, dupa cateva sedinte se slabeste in centimetri. Dupa o sedinta de electrostimulare este chiar indicat sa te relaxezi cu ajutorul uneia de presoterapie. Acest tratament se poate combina si cu sportul pentru a va mentine siuleta dobandita.

  * Rezultatele clientilor nostri sunt variabile. Fiecare client poate sa obtina rezultate in functie de varsta, sex, starea generala de sanatate si frecventa cu care alege sa beneficieze de tratamentele noastre. Vei pleca de la noi relaxat si cu un corp mai frumos. Te asteptam oricand pentru un rasfat toscan.

 • Contraindicatii: Osteoporoza, Steatoza hepatica, Sarcina, Alaptare, Menstra, Peace-maker.

 • in curand

Programare