Imagine Radiofrecventa tripolara corporala

Radiofrecventa tripolara corporala

Oferte Speciale
5 sedinte RADIOFRECVENTA 675 lei 480 lei
10 sedinte RADIOFRECVENTA 1350 lei 690 lei
*sedinta dureaza 30 minute
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Contraindicatii
 • Recenzii
 • RADIO FRECVENTA TRIPOLARA este cea mai noua tehnologie care are rezultate efective in cazul lipsei de fermitate si elasticitate a pielii . Deoarece pielea este supusa continuu efectelor mediului inconjurator, tesuturile conective incep sa cada cauzand riduri si alte semne ale inaintarii in varsta. Fibrele elastice ale pielii – colagenul si elastina – sunt produse de o celula a pielii numita fibroblast, radio frecventa stimuland  aceste fibroblaste.

  Radiofrecventa Tripolara corporala are rezultate efective in cazul celulitei, tesutului adipos prin termopoliza selectivă (arderea graduală a grăsimilor stocate). Temperatura de la suprafaţa pielii este de 40° - 42° C.

  Radiofrecventa Tripolara Faciala
  Aceasta produce o imbunatatire imediata* a aspectului, prin refacerea fermitatii pielii. Pe termen lung, aceasta incalzire accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen si tonifiaza pielea, care devine ferma, neteda, conturata, cu textura si aspect bine definite.

  Efecte:
  - rezultate în conturarea si remodelarea faciala si corporala  pentru toate tipurile de piele si pentru orice vârsta
  - este un tratament non-invaziv
  - poate fi folosit pe orice parte a corpului
  - rezultate imediate* pe cicatricile de acnee
  - nu are efecte secundare
  - eficient si în tratament post liposuctie

  Cum se realizeaza:

  O sedinta de radio-frecventa dureaza  30 min.  In tot acest timp, energia radio frecventa tripolara  penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerind producerea de noi fibre de colagen si elastina. Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit. Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat*, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung*.

  * Rezultatele clientilor nostri sunt variabile. Fiecare client poate sa obtina rezultate in functie de varsta, sex, starea generala de sanatate si frecventa cu care alege sa beneficieze de tratamentele noastre. Vei pleca de la noi relaxat si cu un corp mai frumos. Te asteptam oricand pentru un rasfat toscan.

 • in curand

Programare