Tratamente faciale

Nimic nu este mai placut pentru tenul tau decat sa fie curat, hidratat si luminos.

Alaturi de sedintele de masaj, tratamentele faciale sunt cele mai cautate si populare printre clientii SPA-urilor. Odata cu trecerea timpului, pielea isi schimba aspectul, isi pierde supletea si elasticitatea si se rideaza treptat. In aceasta situatie, majoritatea doamnelor testeaza efectele-minune ale produselor cosmetice si se folosesc de magia machiajului.

Ce se intampla de fapt? Colagenul din piele incepe sa-si piarda din consistenta, cauzand schimbarea balantei hormonale, factori ce duc la imbatranirea pielii si la aparitia ridurilor. La aceste schimbari, o alimentatie dezechilibrata si o ingrijire defectuoasa aduc prejudicii majore pielii.

Tratamentul facial are in vedere toate aceste schimbari pe care le-ati suferit si vine in intampinarea dvs cu solutii eficiente de tratare rapida.

Toscana SPA va ofera o gama variata de tratamente faciale si procedurI menite sa va redea tineretea pielii dvs. Tratamentele faciale practicate la Toscana SPA , sunt tratamente complexe realizate in mai multe etape prin intermediul unor procedure si produse de ultima generatie.