Imagine Detoxygene Guinot
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Contraindicatii
 • Recenzii
 • Tratament DETOXYGENE Guinot 

  Noul tratament Guinot DETOXYGENE indeparteaza toxinele de la poluare si reoxigeneaza tenul!

  In doar 1h tenul Respira si arata Radiant!

  Cu totii stim si cunoastem pericolele si amenintarile poluarii mediului. Mediul nostru joaca un rol important (fumurile de esapament, fumul de tutun, poluarea industriala, praful si atmosferele limitate ...), la fel ca stilul nostru de viata care determina pielea noastra sa produca toxine in cantitati mai mari (dieta nesanatoasa, lipsa somnului, stresul ...). Consecinte? Tenul devine tern si obosit, estompat, cu riduri, fara vitalitate si lasa loc imperfectiunilor. 

  Poluarea afecteaza tenul si din pacate, este practic inevitabil. Acesta este motivul pentru care Guinot a lansat noul sau tratament Détoxygène - un tratament de 60 de minute, conceput sa detoxifice poluantii de pe piele. Détoxygène combină o exfoliere, o masca de detoxifiere si un masaj reoxigenant pentru a restabili bariera protectoare a pielii, creand o stralucire radianta in doar o ora. In trei etape simple, tratamentul inlatura celulele moarte ale pielii pentru a netezi pielea, elimina impuritatile si toxinele, reoxigenand pielea.
  Imediat dupa tratament, pielea este radianta, iar tenul este luminos. Pielea respira!

  Pasii tratamentului:

  1. Demachiere - se curata tenul de produse cosmetice, impuritati si praf, pregatindu-l astfel pentru tratament.

  2. Exfoliere - lotiunea cu extract de papaya, elimina in prima faza a tratamentului celulele moarte ale pielii care contin particule de poluare, netezind si redefinind textura pielii.

  3. Aplicare Masca Detofixianta -  a doua faza a tratamentului actioneaza ca un "magnet de poluare" ridicand si indepartand particulele de poluare pentru a detoxifica pielea. Masca de argila verde absoarbe aceste toxine si indeparteaza impuritatile.

  4. Masaj de Reoxigenare - cea de-a treia faza a tratamentului, reoxigeneaza pielea prin tehnici manuale, care stimuleaza microcircularea pielii si ajuta la cresterea absorbtiei de oxigen a pielii din ingredientele active in serul de masaj. Masajul hidrateaza si netezeste pielea si ajuta la imbunatatirea tonicitatii.

  Tratamenul este pentru toate tipurile de piele.

  *Rezultatele clientilor nostri sunt variabile. Fiecare client poate sa obtina rezultate in functie de varsta, sex, starea generala de sanatate si frecventa cu care alege sa beneficieze de tratamentele noastre. Vei pleca de la noi relaxat si cu un corp mai frumos. Te asteptam oricand pentru un rasfat toscan.

   

   TARIFE SI TRATAMENTE FACIALE
    OFERTE SPECIALE TRATAMENTE FACIALE

 • in curand

Programare