Imagine Radiofrecventa tripolara faciala

Radiofrecventa tripolara faciala

Oferte Speciale
1 sedinta (fata) 15 min/sed. 79 RON 5 sedinte 350 Ron

1 sedinta (fata, gat, decolteu) 90 RON 5 sedinte 390 Ron

 • Descriere
 • Caracteristici
 • Contraindicatii
 • Recenzii
 • Radiofrecventa  tripolara  faciala

  Este cea mai noua tehnologie bazata pe radio-frecventa, care are rezultate inca de la primele tratamente in cazul lipsei de fermitate si elasticitatii pielii.*

  Aceasta produce o imbunatatire a aspectului, prin refacerea fermitatii pielii. Pe termen lung, aceasta incalzire accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen si tonifiaza pielea, care devine ferma, neteda, conturata, cu textura si aspect bine definite.

  Deoarece pielea este supusa continuu efectelor mediului inconjurator, tesuturile conective incep sa cada cauzand riduri si alte semne ale inaintarii in varsta.

   Fibrele elastice ale pielii - colagenul si elastina - sunt produse de o celula a pielii numita fibroblast. Energia RF stimuleaza aceste fibroblaste dupa cum urmeaza:

  energia RF Tripolara penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sant fixate fibrele de colagen. Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerind producerea de noi fibre de colagen si elastina.

  Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit.

  Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

  Studii clinice au dovedit imbunatatirea fermitatii, elasticitatii si tonusului pielii, precum si atenuarea ridurilor pe toate tipurile de piele.

  Tehnologia TriPollar RF poate rezolva toate aceste probleme efectiv, dar bland, nefiind o metoda invaziva, putand inlocui cu succes, lifting-urile faciale.

  Efecte:

   - rezultate spectaculoase în conturarea si remodelarea faciala si corporala  pentru toate tipurile de piele si pentru orice vârsta

   - este un tratament non-invaziv

   - poate fi folosit pe orice parte a corpului

   - rezultate imediate pe cicatricile de acnee

   - nu are efecte secundare

   - eficient si în tratament post liposuctie

  Cum se realizeaza:

  O sedinta de radio-frecventa dureaza  20 min.  In tot acest timp, energia radio frecventa tripolara  penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerind producerea de noi fibre de colagen si elastina. Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit. Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

  * Rezultatele clientilor nostri sunt variabile. Fiecare client poate sa obtina rezultate in functie de varsta, sex, starea generala de sanatate si frecventa cu care alege sa beneficieze de tratamentele noastre. Vei pleca de la noi relaxat si cu un corp mai frumos. Te asteptam oricand pentru un rasfat toscan.

  TARIFE
  SI TRATAMENTE FACIALE
  OFERTE SPECIALE
  TRATAMENTE FACIALE
 • in curand

Programare